2022 szeptember

Újra peregtek az orsók!

Idén szeptemberben ismét megrendeztük immáron a VIII.Horgászversenyünket. Szokás szerint a székesfehérvári Palotavárosi Felső-tó adott otthont a pecának. Összesen 18 stéget foglaltak el a különböző kategóriákban induló versenyzőink, akik idén is rengeteg halat küldtek a mérlegre.

Érdekessége volt az idei küzdelemnek, hogy mindhárom kategóriagyőztes hatalmas előnnyel nyerte meg a saját mezőnyét. Nagy köszönet illeti szakácsainkat, akik alapanyagban gazdag gulyáslevest készítettek, ami a Tőlük már megszokott kitűnő minőségben sikerült.

Ez a nap jó alkalmat adott azon kilátogató Kollégáinknak és Hozzátartozóiknak is a kikapcsolódásra, akik nem ragadtak horgászbotot.

A versenytó nagyon jó állapotban van, nem véletlen, hogy évek óta itt rendezik a Magyar Horgászbajnokság egyik fordulóját. Reméljük, hogy előbb vagy utóbb a tó külső környezete, kiszolgáló helységei is megújulnak és méltó lesz az ott szerezhető pecaélményekhez. A rendezvény utáni első munkanapon természetesen megbeszéltük az élményeket és gyorsan már le is foglaltuk a helyi horgász szövetségnél 2023 szeptember 9.-re a következő verseny időpontját!Előző Következő